Ikala

Ooit van Ikala gehoord? Ikala is een webwinkel die al haar producten uit Europese landen importeert. In samenwerking met hun leveranciers zijn ze altijd op zoek naar de laatste trends en testen ze continu nieuwe technieken met als doel om producten nog duurzamer te produceren.

Je moet dan bijvoorbeeld aan alle kunststofsoorten denken, waaruit de bloempotten gemaakt worden, zijn dan ook recyclebaar. Ze hechten hier veel waarde aan en motiveren fabrikanten dan ook continu om de duurzaamheid te blijven verbeteren.

Ook hebben ze een scherpe focus op de prijs-kwaliteitverhouding van hun producten. Hun missie is dat hun klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun aankoop tegen een scherpe prijs.

Makkelijk en voordelig

Daarnaast vinden ze het ontzettend belangrijk dat hun klanten makkelijk en voordelig producten kunnen bestellen, maar ook de mogelijkheid hebben om de producten live te bekijken.

Ikala is namelijk meer dan alleen een webwinkel, maar beschikt ook over een fysieke winkel. Daarnaast bieden ze klanten advies bij de inrichting van hun tuin en dan moet je bijvoorbeeld denken aan custom kleuren of andere tuingerelateerde vragen. Bezoek de website van Ikala voor meer informatie.