Een actief spel in teamverband

Lasergamen is een geavanceerd spel dat je speelt in teamverband. Het doel is eigenlijk simpel: namelijk het uitschakelen van leden van het andere team, terwijl je er zelf voor moet zorgen om juist niet uitgeschakeld te worden.

Dit doe je met behulp van laserguns en het dragen van speciale laserpakken die oplichten als je geraakt wordt. Toch is het spel minder simpel dan je denkt. Je speelt het spel namelijk in een zogenaamde arena voorzien van verschillende obstakels. Door middel van licht, geluid en effecten zoals rook wordt er een spannende wereld gecreëerd.

Nu ook outdoor mogelijkheden

Nieuw binnen de wereld van lasergamen is dat het spel nu ook buiten gespeeld kan worden. Je kunt je voorstellen dat dit nog spannender is. Denk bijvoorbeeld aan een bosrijk gebied met bomen en struiken waar je je achter kunt verschuilen, kuilen om je in te verstoppen, heuvels vanwaar je goed zicht hebt op je tegenstanders.

Via Gotcha.nu regel je snel en eenvoudig een outdoor lasergame. Dat kan op verschillende plekken door het hele land zodat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is.

Een compleet dagje uit

Het spelen van lasergames is leuk, spannend en voor jong en oud geschikt. Omdat je in teams speelt is het een ideaal uitstapje wanneer je iets te vieren hebt met je vriendengroep, collega’s of familieleden.

Tenslotte kun je er een compleet uitje van maken als je na afloop iets gaat eten of drinken. Bij een aantal van de buitenlocaties kan dat in een nabijgelegen restaurant.