Bestaande tuinafzetting verfraaien

Als jij jouw huidige tuinafzetting beu bent, je vindt het niet mooi meer of je wil gewoon eens een keer iets anders, dan kunnen natuurlijke matten een uitstekende oplossing voor je zijn. Je hebt bijvoorbeeld wilgenmatten op rol of rieten matten, die een zeer natuurlijke uitstraling geven aan jouw tuinafscheiding. Ook voor een dakterras of een balkon kunnen wilgenmatten op rol een prachtige vernieuwing geven.

Snel en eenvoudig geplaatst

Wilgenmatten op rol, en trouwens ook rietmatten, zijn zeer snel en heel eenvoudig geplaatst. Ook tegen een bestaande tuinscheiding is dit een relatief goedkope en vernieuwende oplossing. Je kan dan jouw schutting gewoon laten staan, en toch een volledig nieuw en mooi uitzicht in de tuin creƫren. Rieten matten of een wilgenrol kan je gemakkelijk zelf op maat maken, en je vindt op het internet diverse tips hoe je ze kan bevestigen. Vaak zijn trekbandjes of tyraps voldoende. Houd de matten een beetje boven de grond bij het bevestigen, want dit verlengt de levensduur van deze natuurproducten.

Vernieuw jouw tuin binnen een dag

Er zijn veel verschillende soorten natuurlijke matten beschikbaar, als je eenmaal jouw keuze gemaakt hebt dan kan je binnen een dag een schitterende nieuwe afscheiding geplaatst hebben in de tuin. Omdat ze voldoende op voorraad zijn en omdat jijzelf ze gemakkelijk op maat kan maken, is deze oplossing voor iedereen goed behapbaar. Echt een doe het zelf product, waarmee je jouw huidige tuinafzetting een super metamorfose geven. En een leuke bijkomstigheid is het feit dat je tegen wilgenmatten klimplanten kan laten groeien!